Gestió de reserves de sala

Per tal de garantir l’acompliment de la normativa pel que fa a l’aforament dels espais del centre, és obligatori que reservis plaça tant si vols fer ús de les pistes, de la sala fitness, assistir a una classe dirigida o fer ús lliure de la piscina.

Per facilitar-te aquest procés, podràs reservar la teva plaça tant personalment a la recepció del centre, a través de l’Àrea de Clients de la nostra web o mitjançant l’APP mòbil del CEM La Fanecada.

Com reservo a través de l'APP?

A continuació, t’expliquem com realitzar aquests passos des de l’aplicació:

Amb la nova APP mòbil del CEM La Fanecada podràs realitzar les teves reserves, apuntar-te a partits, revisar els horaris, rebre puntualment totes les novetats del CEM i molts avantatges més.

Primer de tot, descarrega l’APP CEM La Fanecada a Play Store si tens un smartphone Android. Si el teu mòbil és un iPhone, descarrega “MP Centros” a l’Apple Store i selecciona el centre CEM La Fanecada.

    • Si ets abonat: No cal que et registris. Descarrega l’APP, i t’enviarem un mail amb el teu codi d’usuari (email) i contrasenya per poder fer ús de totes les funcionalitats.
    • Si no ets abonat: Hauràs de formalitzar el registre, introduint el teu email i contrasenya que verificaràs per correu electrònic.

 

Un cop dins, tindràs accés a les següents seccions:

    1. Selecciona “Reserva de Pistas” si vols reservar pista de pàdel o tennis
    2. Accedeix a “Actividades” per reservar plaça d’Activitats Dirigides, ús lliure de Sala Fitness o ús lliure de Piscina.

 

Recorda que les reserves estan disponibles des de 24h abans de la jornada que triïs, pots fer tantes reserves com vulguis.  Recorda que aquestes mesures son per garantir l’acompliment de la normativa d’aforament, per tant, si no pots venir, et preguem que cancel·lis la teva reserva per tal que un altre usuari en pugui gaudir. En el cas de voler cancel·lar una reserva tens fins a 1 hora abans d’inici de l’activitat.

Restem a la teva disposició per qualsevol dubte o necessitat a traves del telèfon (977 73 28 25) i del correu electrònic (info@lafanecada.com).

Gràcies!

Contacta

Horari d'obertura

De dilluns a divendres, de 9h a 13h i de 16h a 22h

Entre setmana la piscina descoberta restarà oberta fins a les 21h

Dissabtes, de 9h a 14h

Diumenges, de 10h a 14h

Horari d'atenció al públic

Del 8 al 12 de juny, l’horari d’atenció serà de 9h a 13h

A partir del 15 de juny, de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15h a 21h
Dissabte de 9 a 14h

Com arribar?

977 73 25 28

info@lafanecada.com

Facebook

Instagram