Activitats de sala

SPINNING

És una activitat de resistència aeròbica amb bicicleta acompanyada de música que et permet cercar la millora de la condició física i aprimar-te de forma sana i equilibrada.

Edat mínima 14 anys / Intensitat mitja – alta

PUMP UP

Portem petites peses a la sala d’activitats dirigides per treballar al ritme de la música! Entrena la força, la resistència muscular i el condicionament general d’una forma divertida.

Edat mínima 16 anys / Intensitat mitja – alta

GAC

Activitat de tonificació muscular on treballem, de forma específica, els grups musculars de glutis, abdominals i cames.

Edat mínima 14 anys / Intensitat mitja

ABDO ESTIRA

Sessions intenses de treball muscular i flexibilitat localitzat a través de múltiples i variat tipus d’exercicis amb i sense material. Sessions amb una durada de 30′.

Edat mínima 14 anys / Intensitat baixa – mitja

PILATES

Mètode d’entrenament que desenvolupa el cos – ment de manera equilibrada, corregeix les males postures i restitueix la vitalitat. Treballa la musculatura profunda allargant els músculs, definint-los i reforçant-los.

Edat mínima 14 anys / Intensitat baixa – mitja

ENTRENAMENT FUNCIONAL

Conjunt d’exercicis i moviments per millorar l’habilitat que els subjectes tenim per a realitzar les activitats diaries i esportives amb major eficàcia i eficiència.

Edat mínima 16 anys / Intensitat mitja

ZUMBA

És un dels balls aeròbics més populars i demandats avui en dia. Consisteix en un programa d’exercicis que s’inspira en moviments i pasos dels balls llatins.

Edat mínima 14 anys / Intensitat baixa – mitja

ZUMBA FITNESS

Modalitat de l’activitat Zumba que combina un treball aeròbic i de tonificació juntament amb una coreografia de balls llatins.

Edat mínima 14 anys / Intensitat mitja – alta

HIIT (High Intensity Interval Training)

És una de les formes més efectives que hi ha tant per millorar la resistència com per cremar greix. Es tracta d’un treball cardiovascular que s’organitza en forma de circuit on es treballa alterna en cada exercici períodes de treball de 20-60 segons executats de forma enèrgica, amb breus períodes de recuperació.

Edat mínima 16 anys / Intensitat alta

CORE TRAINING

Es tracta de sessions on es treballa específicament els diferents músculs que componen el CORE (transvers abdominal, multífids, glutis, isquiotibials, abductors… ).

Edat mínima 16 anys / Intensitat mitja

AERÒBIC STEP

Consisteix en realitzar múltiples combinacions de passos al damunt d’un step amb suport musical i coreografiat.

Edat mínima 14 anys / Intensitat mitja – alta

BOSSU

Activitat dirigida sobre una superficie inestable (el bosu o mitja lluna) i que es basa en tres pilars fonamentals: el cardiovascular, l’equilibri i el control postural.

Edat mínima 16 anys / Intensitat baixa – mitja

ESTIRAMENTS

Sessió dedicada exclusivament al treball de la flexibilitat muscular utilitzant diferents variacions i tècniques d’estiraments.

Edat mínima 14 anys / Intensitat baixa

IOGA

Es basa en la pràctica de les conegudes asanes, diferents postures harmonitzades amb la respiració i la meditació. Aquestes comporten una sèrie d’exercicis d’estirament, equilibri i tècniques de relaxació.

Edat mínima 14 anys / Intensitat baixa – mitja

RITMES

Activitat dirigida de treball cardiovascular on realitzaràs diferents coreografies combinant diferents estils musicals llatins, hip hop, jazz, entre d’altres.

Edat mínima 14 anys / Intensitat mitja – alta

Les classes tenen una durada habitual de 45'

En algun cas, les sessions són de 30′

Contacta

Horari d'obertura

Dilluns a divendres de 7 a 22h
Dissabte de 9 a 14h i de 16 a 20h
Diumenge de 10 a 14h

Horari d'atenció al públic

Dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 21h
Dissabte de 9 a 14h

Com arribar?

977 73 25 28

info@lafanecada.com

Facebook

Instagram